Murgie Masala Speciaal (kip in masala speciaal)

Murgie Masala Speciaal (kip in masala speciaal)

Murgie Masala Speciaal (kip in masala speciaal)

Aantal personen: 2

Bereidingstijd:

25 minuten.

Ingrediënten

2 eetlepels Faja Lobi Kip in Masala (marinade)
1 Madam Jeanette peper
80 gram Kouseband
2 theelepels Exotimex Knoflook
Kotomisi Rijst
1 middelgrote aardappel
1 theelepel tomatenpuree
1/2 ui
150 gram kipfilet
1 kopje water
7 eetlepels olie
mespuntje gemalen komijnzaad

Bereiden

Olie verhitten; aardappel in plakjes snijden, in de olie half gaar bakken en afscheppen. Kip in blokjes snijden; ui, knoflook en peper in dezelfde olie fruiten, de kip hieraan toevoegen en bakken tot het bruin wordt; de Kip in Masala (marinade), de komijn en de tomatenpuree toevoegen en het geheel enkele minuten omscheppen; vervolgens de gebakken aardappel, kouseband en het water hieraan toevoegen en het geheel 10-15 minuten op zacht vuur laten sudderen; zout naar smaak toevoegen.
Serveertip: Serveren met Kotomisi Rijst.

Variatietip: Gebruik in plaats van kip eens lamsvlees of eendenborstfilet. Gebruik eens de Faja Lobi Chicken Masala (roerbaksaus) in plaats van de Faja Lobi
Kip in Masala (marinade).

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus