 
		
Aantal personen: 2
							 25 minuten.
							
							
2 eetlepels Faja Lobi Kip in Masala (marinade) 
1 Madam Jeanette peper 
80 gram Kouseband 
2 theelepels Exotimex Knoflook 
Kotomisi Rijst 
1 middelgrote aardappel 
1 theelepel tomatenpuree 
1/2 ui 
150 gram kipfilet 
1 kopje water 
7 eetlepels olie 
mespuntje gemalen komijnzaad 
							
	
							
Olie verhitten; aardappel in plakjes snijden, in de olie half gaar bakken
en afscheppen. Kip in blokjes snijden; ui, knoflook en peper in dezelfde
olie fruiten, de kip hieraan toevoegen en bakken tot het bruin wordt; de
Kip in Masala (marinade), de komijn en de tomatenpuree toevoegen en het
geheel enkele minuten omscheppen; vervolgens de gebakken aardappel,
kouseband en het water hieraan toevoegen en het geheel 10-15 minuten op
zacht vuur laten sudderen; zout naar smaak toevoegen.
Serveertip: Serveren met Kotomisi Rijst.
Variatietip: Gebruik in plaats van kip eens lamsvlees of eendenborstfilet.
Gebruik eens de Faja Lobi Chicken Masala (roerbaksaus) in plaats van de
Faja Lobi 
Kip in Masala (marinade).
Bron/inzender: Astrid
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |